Shield training

Under hösten 2017 har vi ett uppehåll på shield träningen.

Är du sugen på en riktigt kul utmaning? Shield training är en ny träningsform där du verkligen får släppa loss! Högintensiva pass med intervallträning varvas med bål och stabiliseringsövningar till inspirerande musik. Om du ger oss några timmar i veckan så ger vi dig styrka, kondition, flexibilitet och en härlig känsla.

Shield training har rötterna i Kyokushin karate och våra erfarna instruktörer ser till att du utför alla tekniker effektivt och säkert. Du behöver inga förkunskaper och vi kör i vanliga träningskläder.

Terminen startar upp igen januari 2018 och vi tränar måndag och onsdag mellan 18.00-19.00 och du. Dom första 2 veckorna är gratis för nya medlemmar.

OBS! Begränsat antal platser först till kvarn. Det kommer att finnas en anmälninglista som man skriver upp sitt namn på inför varje träningspass, den kommer att ligga ute i cafeterian mellan 17.30-17.50. Åldersgräns 15 år.

Ett träningskort på 10 gånger kostar 650 kronor eller 80 kronor per gång. Betalning sker i cafeterian med kort mellan 17.30-17.50. Vi tar inte emot kontantbetalningar. Kom i tid!

Instruktörerna ansvariga för shieldträningen är Sensei Theresa, Sempai Kent, Sempai Veronica och Sara.

Varmt välkommen till Göteborgs Karate kai’s lokaler!