TräningNybörjarkurs…

Nu har terminen startat på riktigt. Vi har fått många nya medlemmar till våra juniorgrupper. Nybörjarträningen för vuxna har fortfarande öppet intag så ta med en kompis och kom ner och anta utmaningen, tisdagar och torsdagar 18.00-19.30.  Temat för seniorerna denna terminen har varit kumite och vi instruktörer har försökt följa den röda tråden och avslutat varje träningen med tio fighter. Fighting är den delen av kyokushin som en del känner sig osäkra på men man tar sig an utmaningen och känner att man växer.

Förra veckan var det stort fokus på förflyttning och enkla kombinationer på mits och shield. Denna veckan var det kihon med fokus på slag och blockeringar i olika grundställningar samt fightingträning. Ni som behöver beställa skydd kan prata med mig på tisdag eller torsdag nästa vecka. Säckträningen på måndagar 19.30 har kommit igång bra, om ni inte hinner till karatepasset varför inte komma ner och slå på en säck i 60 minuter och känn glädjeruset efteråt…

Det har väl inte undgått någon att vårt drickskåp har varit tomt i två veckor… ny leverans väntas nästa vecka.

 

 

STRONGEST KARATE

GKK är en professionell Kyokushinklubb som löpande utbildar sina instruktörer. GKK team tävlar på alla nivåer från mindre nationella tävlingar till EM och VM.

PRENUMERERA NU

Missa inte nyhetsbrevet! Anmäl er och få senaste nytt från GKK gällande graderingar, läger, tävlingar mm.

    All contents copyright BFD 2018. All rights reserved.