HomeSenior & juniorNybörjarkurs

https://www.gkksweden.com/wp-content/uploads/2018/07/Traning6.jpg

Varför träna? Karate är en fysisk aktivitet som vi utför för att kunna prestera mer, ha roligt och må bra. Du behöver varken vara stark eller vig när du börjar, det är sådant som tränas upp med tiden. Det är svårt att sätta fingret på vad det är som gör karate så speciellt. Träningarna ger en energikick. Den som tränar Kyokushinkarate blir gladare, starkare, lugnare och bättre på att fokusera. Bäst av allt är kanske att det är en resa utan slut. Ingen karateutövare blir någonsin fullärd.

Nybörjarkurs för juniorer
Nybörjarkurs för juniorer (8-14 år) startar varje termin och träningen sker på lördagar 11.00-12.00. Kursen pågår en termin och kostar 895 kr. Anmälan och betalning sker på plats. I betalningen ingår försäkring. GKK har inga prova-på-dagar. Slutar man efter en gång får man 700 kronor tillbaka, 195 kronor går till administrativa avgifter. Intagning pågår tre veckor efter kursstart. Ingen föranmälan kan göras. Terminsstart Lördag den 16 Januari kl. 11:00.

Ansvariga instruktörer: sensei Luis och sempai Gino

Nybörjarkurs för seniorer
Nybörjarkurs för seniorer (15 år och uppåt) startar varje termin och träningen sker på tisdagar 18.00-19.30 och torsdagar 18.00-19.30 tillsammans med andra orange- och blåbälten. Träningsavgiften är 340 kr/mån för ungdom (15-18 år) och 400 kr/mån för vuxna (19 år och uppåt). I betalningen ingår försäkring. Löpande intag från Tisdag den 19 Januari kl. 18:00.

Ansvariga instruktörer: sempai Reine och sempai Tobbe

Allmän information

Klädsel och utrustning
I början behövs inga speciella kläder eller utrustning, utan det går bra med en T-shirt och ett par joggingbyxor.  Däremot ska man ha en dräkt (gi) till graderingen. Det tar 2 – 8 veckor innan beställningen kommer in så var ute i god tid. Fråga i cafeterian, så hjälper caféansvarig dig. Cafeterian är dock inte alltid bemannad.

Nybörjargradering
Graderingen kostar 230 kronor som betalas in via bankgiro 211-4957 (ange namn, medlemsnummer och att betalningen avser gradering) samt lämna in två passfoton (färg eller svartvitt). Betalning ska vara på GKK:s konto senast 1 vecka före graderingen. Senare betalningar accepteras inte. Graderingen sker i grupp och bakom stängda dörrar. Det du skall kunna till graderingen gås igenom på passen.

Kostnader och avgifter
Som för de flesta aktiviteter så finns vissa initialkostnader. För en nybörjare som graderar består kostnaderna i nybörjaravgiften från 340 – 895 kronor, graderingsavgiften 230 kronor, dräktkostnaden och bälteskostnaden. En dräkt kostar 500 – 1500 kronor beroende på kvalité och storlek. I dräkten ingår jacka och byxor. När man graderat så kostar ett bälte cirka 60 kronor. För dem som fortsätter så kostar kommande graderingar 130 kronor. Vidare så vill man kanske efter en tid köpa handskar och benskydd. Dessa kostar tillsammans mellan 400 – 800 kronor beroende på typ och kvalité. Men att köpa dessa är inget krav.

  • Anmälan
  • Betalning
  • Öppningstider

Skicka in er intresseanmälan här.


Junior, 8-14 årSenior, +15 år

Betalning sker på plats i vår cafeteria. Träningsavgiften betalas med kort. Inga kontantbetalningar tas emot.

Öppnar och stänger cirka 30 minuter före och efter vanlig träningstid. Är det ingen träning är klubben stängd.

STRONGEST KARATE

GKK är en professionell Kyokushinklubb som löpande utbildar sina instruktörer. GKK team tävlar på alla nivåer från mindre nationella tävlingar till EM och VM.

PRENUMERERA NU

Missa inte nyhetsbrevet! Anmäl er och få senaste nytt från GKK gällande graderingar, läger, tävlingar mm.

All contents copyright BFD 2018. All rights reserved.