HomeOm oss

GKK är en professionell Kyokushinklubb - team GKK tävlar på alla nivåer från små nationella tävlingar till EM och VM.

GKKs MÅL&VISION

Med 250st medlemmar går klubben starkt framåt GKK håller en hög standard på sina träningar och instruktörer.

Vart befinner sig klubben om 10 år? att GKK finns kvar det är ingen tvekan om. Dock kommer klubben nog att husera i någon annan lokal. Var denna kommer att ligga är svårare att säga.

GKK består ju inte bara av dess medlemmar utan även av deras värderingar, önskemål och drömmar. Sedan finns också klubbens historia och tillsammans formar alla dessa komponenter klubbens kultur eller själ om man så hellre vill.

Vad är egentligen GKK? och vad av det är viktigt att inte förlora under resan framåt. Klubbens ledord är tradition, tävling, träning och ledarskap vilket alltså är de fyra ben klubben står på.

GKK vill erbjuda en bred bas och passa så många som möjligt, den får aldrig bli en sak bara för ett fåtal, utan klubben vill erbjuda karate till massorna. Samtidigt vill GKK aldrig tappa det som är själva kärnan i Kyokushin – mycket kan ändras på över tiden men aldrig de grundläggande värderingar som sosai Oyama gav oss.

Hur gör man då detta rent praktiskt? Att ha visioner om ett mål är bra men utan en väg till målet är det svårt att komma dit. Klubben kommer att fortsätta utbilda sina instruktörer, speciellt de instruktörer som är nya och inte har så mycket erfarenhet, eftersom det i mångt och mycket är de som kommer att föra klubben framåt. När de som nu är högst graderade inte längre finns kvar på klubben så är det den yngre generationen som kommer att ha ansvaret att föra GKK vidare.

GKK har också lyckats förena karatens traditioner med den svenska idrottstraditionen på ett fungerande sätt. Klubben har ett utmärkt samarbete mellan instruktörerna och styrelsen. När alla ställer upp och går åt samma håll så är det enkelt att lyckas!

KLUBBENSTATISTIK GKK

Göteborgs Karate Kai har en fin anda och ledarkultur och har under åren fostrat många duktiga karatekas samt duktiga fighters.
0123456789001234567890

INSTRUKTÖRER

0123456789001234567890

HJÄLPTRÄNARE

01234567890

TEAM SENIORER

0123456789001234567890

TEAM JUNIORER

STRONGEST KARATE

GKK är en professionell Kyokushinklubb som löpande utbildar sina instruktörer. GKK team tävlar på alla nivåer från mindre nationella tävlingar till EM och VM.

PRENUMERERA NU

Missa inte nyhetsbrevet! Anmäl er och få senaste nytt från GKK gällande graderingar, läger, tävlingar mm.
    All contents copyright BFD 2018. All rights reserved.