HomeSenior & juniorSäckträning

Är du sugen på en riktigt kul utmaning? Säckträning är en träningsform där du verkligen får släppa loss! Högintensiva pass med intervallträning varvas med bål- och stabiliseringsövningar till inspirerande musik. Säckträning har rötterna i Kyokushinkarate och GKKs erfarna instruktörer ser till att du utför alla tekniker effektivt och säkert. Du behöver inga förkunskaper och du tränar i vanliga träningskläder. Alla över 15 år är välkomna.

Vi tränar måndagar och onsdagar 19.30-20.30. Det finns ett begränsat antal platser, så först till kvarn. Ett träningskort på 6 månader (48 tillfällen) kostar 2160 kronor, 3 månader (24 tillfällen) kostar 1200 kronor, 10 gånger kostar 650 kronor eller 80 kronor per gång. Betalar gör du i cafeterian med kort. Kom i tid!

Instruktörer ansvariga för säckträningen är: Sempai Goran, Sempai Jörgen och Sempai Hans.

Varmt välkommen till Göteborgs Karate kai!

Ge dig själv lite egentid

Har du inte möjlighet att komma till vår ordinarie karateträning men vill ändå träna i dojon och känna glädjeruset efter ett tufft träningspass.

Har du inte tränat på ett tag och funderar på att komma igång, men har inte riktigt tid. Då är säckträning något för dig. Instruktörerna anpassar träningen efter din förmåga och ökar träningen succesivt för att ge dig en så optimal träning som möjligt. Passet börjar med uppvärmning följt av rörlighetsträning. Instruktören går sedan igenom hur man slår och sparkar på säck. Träning sker i par så det är två deltagare på varje säck. Den fysiska delen pågår i cirka 40 minuter, i ett högt tempo. Träningen avslutas med nedvarvning och stretching. Redan efter några gånger kommer du uppleva att du blir starkare, orkar mer och vår ambition är att du växer med utmaningen.

Säckhandskar är inget krav men rekommenderas.

STRONGEST KARATE

GKK är en professionell Kyokushinklubb som löpande utbildar sina instruktörer. GKK team tävlar på alla nivåer från mindre nationella tävlingar till EM och VM.

PRENUMERERA NU

Missa inte nyhetsbrevet! Anmäl er och få senaste nytt från GKK gällande graderingar, läger, tävlingar mm.
    All contents copyright BFD 2018. All rights reserved.