HomeSenior & junior

GKK erbjuder karateträning från 8 år och uppåt. Man blir aldrig för gammal att börja och aldrig för gammal för att sluta. Kom ner och träffa instruktörerna eller bara titta och låt dig inspireras av ett träningspass.
https://www.gkksweden.com/wp-content/uploads/2018/07/Traning3.jpg

SVARTBÄLTEN

GKK har 20 aktiva certifierade svartbälten. För att få instruera på klubben måste man varje månad delta i föreläsningar i ledarskap, pedagogik, filosofi samt förståelse av teknik.

https://www.gkksweden.com/wp-content/uploads/2018/07/Traning4.jpg

SENIORER

Seniorträning erbjuds från 15 år och uppåt. Chefstränare är shihan Collins, 8 dan. Utöver att träna GKK´s elever så är han även en av de tekniska ledarna inom vår världsorganisation WKO.

https://www.gkksweden.com/wp-content/uploads/2018/08/Luis_delaRosa_2.jpg

JUNIORER

Göteborgs karate kai har juniorträning från 8 år upp till 14 år. Ansvarig för träningen är sensei Luis. Karate passar alla åldrar och är en mycket bra idrott för barn eftersom den är så allsidig.

https://www.gkksweden.com/wp-content/uploads/2018/07/Traning6.jpg

NYBÖRJARKURS

Varför träna? Karaten är en fysisk aktivitet som vi utför för att kunna prestera mera, ha roligt och må bra. Du behöver varken vara stark eller vig när du börjar, det är sådant som tränas upp med tiden.

https://www.gkksweden.com/wp-content/uploads/2018/08/cafe.jpg

ALLMÄN INFO

Om du har frågor om köp av utrustning kan du vända dig till cafeterian, så hjälper caféansvarig dig. Cafeterian är dock inte alltid bemannad. Inga kontantbetalningar tas emot.

https://www.gkksweden.com/wp-content/uploads/2018/08/Theresa_Collins_2.jpg

SÄCKTRÄNING

Måndagar och onsdagar 19.30-20.30. Träningen har rötterna i Kyokushin karate och erfarna instruktörer ser till att du utför alla tekniker effektivt och säkert. Du behöver inga förkunskaper.

https://www.gkksweden.com/wp-content/uploads/2018/07/Traning5.jpg

GRADERING

Seniorer och juniorer har möjlighet att gradera två gånger per år. En gång på sommaren och en gång på vintern. Med shihan Howard Collins och sensei Luis godkännande.

https://www.gkksweden.com/wp-content/uploads/2018/07/Traning7.jpg

AVGIFTER

Alla betalningar som terminsavgift, träningsavgift, årsavgift, graderingsavgift och lägeravgift görs till vårt bankgiro 211-4957. Inga kontantbetalningar tas emot. Glöm inte att skriva namn på avin.

STRONGEST KARATE

GKK är en professionell Kyokushinklubb som löpande utbildar sina instruktörer. GKK team tävlar på alla nivåer från mindre nationella tävlingar till EM och VM.

PRENUMERERA NU

Missa inte nyhetsbrevet! Anmäl er och få senaste nytt från GKK gällande graderingar, läger, tävlingar mm.

    All contents copyright BFD 2018. All rights reserved.